onsdag 13 maj 2009

Nytt spelsätt i serien nästa säsong

Nästa säsong kommer Göingeseriernas båda divisioner att spelas om banpoäng i stället för som tidigare rak åttamanna. Vi kommer dock inte att skifta bana mellan rutorna utan håller oss till samma bana genom hela serien. Bana skiftas efter varje serie efter ett speciellt mönster,
Denna ändring tror vi kommer att göra matcherna mer spännande och mer intressanta.

tisdag 5 maj 2009

Årsmötet genomfört

Ett välbesökt årsmöte genomfördes måndagen den 4 maj. 33 melemmar hade samlats för deltagande i sedvanliga årsmötesförhandlingar. Styrelsen redovisade det gågna årets verksamhet och ekonomi. Valen genmfördes i enliget med valberedningens förslag och det innebar att styrelse och andra funktioer är samma som föregående år.
Förra året genomfördes en resa till Helsingör, där var och en betalade tågbiljett etc. men klubben sponsrade maten på färjan med 100:- per medlem. Även i år kommer klubben att göra en likadan tur som förra året.
När det gäller om klubben skall representera i seriesystemet med två eller tre lag beslutades att deltagande skall ske med två lag. Däremot skall man försöka utöka samarbetet med andra klubbar, för att ge möjlighet för flera av medlemmarna att spela matcher.
Mötet avslutades med kaffe och tårta.