torsdag 8 april 2010

Bortasegrar med 16-4 och 14-5

Lag 1 åkte till Olofström, för att ta revanch för förlusten hemma. Med lening 4-1 efter första hade vi fått en bra start. Efter 3-2 i andra 4-1 i tredje och 5-0 i sista blev slutresultatet 16-4 och en klar seger. Bästa poängplockare var Roland M och Gert som vann alla sina fyra serier. Inna och Mats, Janne och Bertil vann 3 av sina medan Heinz och lennart vann två. I den matchen gick Berne in i sista och gjorde 191 och hjälpte därmed till att säkra poängen. Mats bäst igen med 826.
Tvån åkte till Åhus för match mot Cefyra och som tidigare sagts seger med 14-5. 4-0 i banpoäng gav en bra bottenplatta till segern. Tre poäng vardera tog Nisse P och Gert M, Cay och Heikki och Christer Samuelsson och Ingvar Svensson. Cay Lyste med 766.

1 kommentar:

Bowlhasse sa...

Ja nu börjar det likna bowling igen. Grattis till en mycket bra insats. Kan bara inte förstå hur ni kunde åka dit så ordentligt för några veckor sedan. Kanske det är därför bowling är så förbannat roligt! Ibland. Man vet ingenting om vad som kommer att hända. Och så slår det bara till.
Vi fortsätter nog en säsong till.
Lycka till i nästa omgång.
Skoj att se att den "gamle", Berne, lyckas få till det och bidra till pluspoängen. Speciell hälsning till honom, pse.