fredag 8 oktober 2010

Seger för tvåan mot Bromölla och Förlust för trean mot Olofström

Lag 2 segrade hemma mot Bromölla 1 med 16-4 och ligger tvåa i serien efter Knislinge som i och med serieomläggningen hamnade i div 2. I laget vann alla våra tvåmannakonstelationer tre av sina serier och alla serierna vanns med 4-1. Det blir spännade att se vad vårt andralag kan göra mot Knislinge när lagen möts.
Tredjelaget gick på en mina i Olofström med 14-6 men om man tittar på siffrorna är skillnaden inte så stor. Man hävdar sig bra för att vara ett nytt lag i seriesystemet och ligger nu på 4:e plats efter 2 vinster på fyra matcher. Dock haltar serien. Bäst i BK 80 blev konstelationen med Nils-Joel Nilsson och Eddie Eriksson som van tre av sina matcher. Nils joel hade 699 och Eddie 636.

2 kommentarer:

Bowlhasse sa...

Ja det går inte alltid som man vill. Som du kanske sett på min blogg har säsongen inte alls varit bra. Har dock bestämt mig för att rulla det nya klotet säsongen ut. I går på träningen gick det riktigt fint.
Visste inte att Eddie ägnade sig åt bowling. Har han börjat i år?
Du får nog ingå i startelvan i fortsättningen.
Play well!
Går ner till hallen om ett par timmar för att se och lära. Både herrlaget Brio och damlaget Dimico spelar i allsvenskan, så det brukar vara bra bowling.

jaelgolfbowl sa...

Jo, du hade rätt jag kom med i start-elvan. Jo, Eddie började spela bowling när han bestämde sig för att sluta åka till kina i affärer stup i ett. Idag möter vi Osby:s lag 2 hemma och det borde innebära ytterligare 2 poäng. Sedan hade det varit lysande att få till fyra serier utan något dipp på 135-140 utan nivåer över 200 på alla.