torsdag 11 november 2010

Trycket sjönk för andralaget

Ångtrycket sjönk när andralaget mötte serieledarna CEFYRA Åhus. Förlust med 6-13 trots hemmabanor. Såväl Gert/ Heinz, Roland B/Tommy som Ingvar S/Bertil S vann två av sina fyra matcher. Våra grabbar slog godkända 5310 men hade inte mycket att sätta emot när C4 med 4 man över 700 landade på 5551. Bertil S blev bäst i hemmalaget med 763. De våra hade tillsammans 58 miss så det fanns c:a 580 poäng till att hämta hem om alla hade varit missfria. Nu är ju detta högst osannolikt men en reducering av missarnas antal med hälften hade inneburit ett resultat kring 5600. Nu vet vi vad vi behöver träna på och det gäller alla våra lag.

2 kommentarer:

Bowlhasse sa...

Trodde CEFYRA var ett damlag, men det stämde tydligen inte. Kanske det hade gått bättre då?
Roligt att se flera av de gamle fortfarande kan slå riktigt hyggligt.
Håller helt med om det där med missarna!
Tysklandsresan var bra och vätskan som inhandlades räcker nog till nästa jul. Ännu märkte vi inte av någon julstämning men vi har upplevt den flera gånger tidigare.
Lycka till med nästa match.

jaelgolfbowl sa...

C4 är ett damlag men namnet kommer från Kristian IV, som grundade Kristianstad. Nu har Åhus också känt sig manade att ingå i Kristianstads (kommun). C4 pensionärerna har hemmahall i Åhus. men C4 damlag har hemmahall i gamla hallen i Kristianstad.
jag har förstått att helgerna är räddade och vi möter Osby 1 borta på onsdag. Vi hoppas vi kan matcha dem. Vi har ambitioner.