onsdag 3 mars 2010

17-2 seger mot C4 Åhus och 15-5 seger mot Tollarp 2

Lag 1 mötte C4 Åhus i Turbanhallen och vann övertygande med 17-2. Fyra vunna serier vardera svarade Inna/Lennart och Janne/Bertil för. Mats/Gert vann tre av sina och Roland B/ Roland M och Berne som gick in för Roland M efter en serie svarade för två vunna. Berne, som kom in efter ett längre uppehåll gjorde bra ifrån sig med 541 på tre. "Bra inhopp Berne". Totalt rullade vi in 5843 mot 5125, vilket innebar vinst i samtliga serier.Det individuellt högsta resultatet i BK 80 Hade Mats med 799.
Lag 2 vann med 15-5. Jämt och bra spel med alla över 600. Nisse P/Gert M vann alla sina matcher dessutom blev Gert induviduellt bäst i lag 2 med 698. Heinz/Gösta vann tre av sina matcher och Heikki/Cay och Tommy/Stig vardera två. Vinst i alla serierna
gav 4 extrapoäng och befäst serieledning med totalsiffrorna 5274 mot 4893. "Bra spelat".

3 kommentarer:

Bowlhasse sa...

Har haft problem med det nya programmet i datorn, men nu fungerar det igen.
Grattis till nya segrar. Börjat likna det gamla BK80. Är det försent nu att vinna serien?

jaelgolfbowl sa...

Yes, det blev lite bättre i den senaste matchenm men skall vi vinna serien behöver vi hjälp av andra lag som skall piska Olofström och Osby.
Vi möter Osby 1 borta i nästa match och saknar Gert som är på annan turné den veckan. Vi lommer att göra vad vi kan även om det blir lite knepigt.

Löfvet sa...

Hej Jan
Hittade en utmärkt sida att gå in på för våra BK80-vänner:
http://www.bowlingkanalen.se/
Spec avsnittet träning är väldigt bra, särskilt Nina Flacks släpp-träning. Du kan sprida det på bloggen!